Goddag, fremmede!

Det ser ud til, at du er ny her. For at komme i gang, klik på en af disse knapper!

Vil du vinde adgang til VM 2018 i Rusland?

image

VM 2018 er lige rundt om hjørnet, og Rusland skal snart indtages af danskere! Verdens største sportsbegivendhed går snart i gang. Danmark er med blandt de deltagende nationer, og det kan blive en helt fantastisk oplevelse at være med. I april kan du vinde dine billetter til VM i Rusland og se det danske landshold spille til VM 2018. Samtidig kører MrGreen et fantastisk, eksklusivt tilbud, hvor du på MrGreen kan få 25 gratis sspin for at vinde. Det er med andre ord helt gratis at deltage:
Konkurrenceregler og -vilkår gælder.
<h2>Vind dine billetter til VM 2018 i Rusland</h2>
Kunne du tænke dig at vinde en pakkerejse til VM 2018 i Rusland? Rejsen er med flyver og hotelophold samt landskampbilletter til en af kampene, hvor Danmark skal spille! Det er heldigvis meget enkelt at være med. Til at komme i gang med byder MrGreen Casino endda på 25 gratis spins. Det kræver blot, at du opretter en gratis konto.
Det er som sagt enkelt at være med, da du bare skal spil 500 spillerunder på en eller flere af alle MrGreens spilleautomater. Så deltager du nemlig helt automatisk i konkurrencen om rejser til VM i Rusland. Hver gang du spiller 500 spillerunder, får du et lod til den store lodtrækning, der finder sted den 23. april. Du kan højst optjene et lod pr. uge, og dine chancer bliver derfor størst, hvis du spiller 500 spillerunder i hver uge inden lodtrækningen.
<h3>Ekstra præmier ved deltagelse</h3>
Men der er faktisk ekstra præmier til alle, der deltager. Når du spiller 100 runder på MrGreens spilleautomater, modtager du tilmed 20 free free spins til Hotline spilleautomaten! Skynd dig på banen og gør dit for at score nogle mål, så du kan vinde billetter til VM i Rusland!
Forza Danish Dynamite!
<h2>Regler og vilkår for VM i Rusland konkurrence</h2>
Bonusregler og vilkår gælder, ligesom generelle regler og vilkår gør det.
Kampagneperioden løber fra den 2. april til den 22. april 2018. Den endelige lodtrækning finder sted d. 23 april kl. 18.45 på LIVE blackjackbord nr. 3.
Vindere vil blive kontaktet indenfor 72 timer efter lodtrækningen. Hvis vinderens gæst er under 21 skal vinderen være over 21 og værge. Hvis vinder ikke svarer inden dette vil en genlodtrækning finde sted
Spillere skal indsamle ’mål’ eller lodder til den endelige lodtrækning. Disse ’mål’ skaffes ved spille mindst 500 runder på en eller flere af spilleautomaterne i de ugentlige spilkollektioner. Der kan højst indsamles ét (1) lod hver uge (3 i hele kampagne perioden). Hver ny uge i kampagnen, nulstilles spillede runder automatisk. Der kan maksimalt findes én vinder pr. præmie
Vindere skal selv sørge for at skaffe et visum til Rusland og kan blive opkrævet personlige informationer i forbindelse med bookning.
De engelske regler og vilkår til kampagnen "Mr Green’s 10 year anniversary" er de egentlig juridisk dækkende, og de danske regler og vilkår bør kun ses som en service på dansk. MrGreen påtager sig retten til at anvende vinderens data i PR forhold.
ℹ Vejledende annoncemateriale for personer over 18 år. Gratis spins, bonusser og andre tilbud tilbydes af spillesiderne via reklamelinks ovenfor og kræver ofte tilmelding via disse links, hvor du også finder oplysninger om regler og vilkår. Tilbuddene er udelukkende tilgængelige i dag, medmindre andet specifikt fremgår af landingssiderne, der henvises til. Spil ansvarligt og kun for sjov: http://www.allelinks.dk/spilansvarligt
Log in eller Registrér for at kommentere.