Goddag, fremmede!

Det ser ud til, at du er ny her. For at komme i gang, klik på en af disse knapper!

Eovendo udlodder en iPad i konkurrence ved tilmelding

image
Bedøm TV-reklamer på mobil, tablet eller computer. Få din belønning udbetalt eller vælg gavekort og abonnementer. Lige nu giver Eovendo gratis skrabelod efter dagens reklamefilm – og der er hundredevis af gevinster hver dag. Samtidig er du med i konkurrencen om en ny iPad!
Konkurrencen løber t.o.m 15/06-15. Vinderen får direkte besked

Kort fortalt belønner Eovendo brugerne for at se reklamer

Eovendo giver dig betaling for hver reklamefilm, du ser hos dem. Pengene udbetaler de direkte til dig via PayPal, så du ikke behøver afsløre din bankkonto. Vil du have lidt ekstra ud af din belønning, har de gode deals til deres faste brugere, hvor du kan samle et par kroner og veksle til gavekort med rabat på alt fra kaffe til aviser og dundyner. Mange vælger også at forære et beløb via dem til en hjælpeorganisation eller idrætsforening.

Se og bedøm reklamer når du har lyst

Hos Eovendo oplever de, at de fleste godt vil se reklamefilm - bare de ikke bliver afbrudt i noget, de har endnu mere lyst til. Hos Eovendo ser du reklamer, når det passer dig - via PC, tablet eller din smartphone. Når du har set en ny reklamefilm, kan du bedømme den med stjerner fra 1 til 5 og evt. knytte et par ord til din vurdering. Din feedback sender vi til annoncøren, der så kan bruge den i sit arbejde med at lave reklamer, som folk kan lide.

Vær med i et 100% dansk eventyr

Eovendo er dansk og startede med, at to gode venner sad i sofaen en sen aften og stirrede tomt på reklameblokke midt i en god film: ‘Man burde blive betalt for dét her!’, blev de enige om. Deres idé blev købt af JYSK i 2008, og siden har Eovendo udbetalt et par millioner 25 ører. Dét har de tænkt sig at blive ved med.
Log in eller Registrér for at kommentere.